E-SUV
 • Leiepris: 1200,- pr mnd.
 • Bindingstid: 48 mnd.
 • Etter 24 måneder har du 3 valg
  • Fortsette abonnementet i 24 måneder til.
  • Kjøp ut sykkelen mot en restverdi.
  • Kanseller videre abonnement og lever sykkelen tilbake til oss.
  • Få en ny sykkel og gå inn på en ny 48 måneders avtale med samme betingelser.
 • Første avdrag ved avtaleinngåelse.
 • 4 servicer pr år er inkludert i leieprisen.

 

Birk E-SUV er en elektrisk terrengsykkel som er modifisert for bruk i byen. Med skjermer, lykter og bagasjebrett er sykkelen forberedt for alle daglige turer: til jobb, til treningsstudio, til butikken og overalt ellers. E-SUV er klar for alt den urbane jungelen kan by på av brostein, fortauskanter og trikkeskinner.

 • Kraftig Shimano EP8 motor, 85 Nm
 • Integrert 720 Wh batteri fra Darfon gir ca. 150 km rekkevidde
 • Rock Shox Recon Silver TK 120 mm dempegaffel
 • Shimano Deore XT 1×12 gir
 • Shimano MT420/410 hydrauliske skivebremser
 • Robuste hjul med Formula-nav og WTB-felger
 • Skjermer, bagasjebrett og lykter

 

Med en kraftig 85 Nm Shimano EP8 motor har du all kraften du trenger for å komme deg opp bratte kneiker, og et 720 Wh integrert batteri fra Darfon sørger for at du unngår rekkeviddeangst. Det innebygde batteriet gir omtrent 150 km rekkevidde. Sykkelen har Shimano Deore XT 1×12 gir, kraftige Shimano MT420/410 hydrauliske skivebremser og Rock Shox Recon Silver TK dempegaffel med 120 mm vandring. Robuste 29″ hjul med Formula-nav og WTB-felger er satt opp med 2,25″ brede Maxxis Rekon Race dekk for en perfekt kombinasjon av komfort, kontroll og punkteringsbeskyttelse. Birk E-SUV kommer med lyssterke lykter fra Lezyne og Herrmans, for god synlighet i mørket og i bytrafikken.

 

Anbefalt av UTE

Birk E-SUV er anbefalt i UTEs gruppetest av elsykler til bysykling og transport. De skriver blant annet at «Det finnes kanskje ikke én sykkel som er perfekt til alt, men med E-SUV kommer Birk ganske så tett på. Den er både komfortabel og kvikk samtidig, og har en utstyrspakke som gjør den utrolig allsidig. Den er etter vår mening en av de mest komplette syklene på markedet i 2022 i denne prisklassen.» Les testen på utemagasinet.no

Shimano EP8 – lettere, kraftigere og smidigere

Shimano EP8-motoren er egentlig utviklet for terrengsykling, men passer også perfekt i den urbane jungelen. EP8 er 380 gram lettere og mer kompakt enn forgjengeren, takket være det nye magnesiumskallet som huser motoren. Med 85 Nm dreiemoment er den også 21% kraftigere enn Shimano Steps e8000-motoren. Nyutviklet programmering med en helt ny og smartere Trail mode har nå større ratio på assistanse og er enda mer dynamisk enn tidligere. I praksis vil du få en kraftigere, lettere og smidigere elsykkel enn noen gang tidligere.

Stort batteri, lang rekkevidde

Batteriet på 720 wattimer gir lengre rekkevidde og muligheten til mer støtte underveis. Ikke bare er batteiret større, men den nye motoren Shimano EP8 er langt mer effektiv enn forgjengeren. Dette bidrar til økt rekkevidde. Ved normal bruk på grus og asfalt kan du regne med en rekkevidde opp mot 150 km mellom hver lading. Lite strøm på mobilen? Sykkelen har en smart USB-C-port på overrøret for lading av telefoner og annet tilbehør.

Komplett utstyrspakke

Birk E-SUV kommer ferdig utstyrt med skjermer, bagasjebrett, støtte og lykter. Bagasjebrettet er kompatibelt med vesker, kurver og lastekasser med Racktime sitt Snapit-system eller med vanlige sidevesker. De sterke lyktene, Lezyne eBike Power E115 foran og Herrmans H-Cargo bak, er koblet rett til elsykkelens batteri og sørger for at du alltid har nok lys når du trenger det. Heldekkende aluminiumsskjermer holder deg tørr og ren i vått vær.

 

Gunstig pris

Tjenesten koster 1200 kroner per måned og du kan skreddersy din bestilling i neste steg.

 

Skreddersydd til deg i tre steg

1. Send inn din interesse.

2. Vi tilbyr sykkelen i ulike størrelser og tar kontakt for å sette opp din størrelse og ønsket tilbehør.

3. Avtaler utlevering og sender betalingsinformasjon.

 

Sykkel utlevering / innlevering og service hos Oslo Bike Rental, Jernbanetorget 1, Oslo S, 0154 Oslo.

Leieavtalen og fakturering håndteres av vår partner Sirqel.

 

Fullstendige vilkår finnes her.
Personvern er her.

Sykkelabonnement Elsykkel Premium: Birk E-SUV

Leiepris 1200,- pr mnd

Quantity
Total

NOK 0.00