Blog

Firma Og Gruppearrangementer

Sykling, skattejakt og teambuilding

Sykkelabonnement elsykkel: : Birk E-One Ltd

Birk E-One Ltd
Birk E-One LTD LS

 • Leiepris: 1200,- pr mnd.
 • Bindingstid: 48 mnd.
 • Etter 24 måneder har du 3 valg
  • Fortsette abonnementet i 24 måneder til.
  • Kjøp ut sykkelen mot en restverdi.
  • Kanseller videre abonnement og lever sykkelen tilbake til oss.
  • Få en ny sykkel og gå inn på en ny 48 måneders avtale med samme betingelser.
 • Første avdrag ved avtaleinngåelse.
 • 4 servicer pr år er inkludert i leieprisen..

 

Birk E-ONE LTD er en kraftig og komfortabel elsykkel for deg som er ute etter det aller beste. Med skjermer, lykter og bagasjebrett er sykkelen forberedt for alle daglige turer: til jobb, til treningsstudio, til butikken og overalt ellers. E-ONE LTD er klar for alt fra daglig transport til lange helgeturer med bagasje.

 • Kraftig Shimano EP8 motor, 85 Nm
 • Integrert 720 Wh batteri fra Darfon gir ca. 230 km rekkevidde
 • RST Volant-15 80 mm dempegaffel
 • Shimano Deore XT 1×12 gir
 • Hydrauliske skivebremser
 • Robuste hjul og dekk med punkteringsbeskyttelse
 • Skjermer, bagasjebrett og lykter

 

Med en kraftig 85 Nm Shimano EP8 motor har du all kraften du trenger for å komme deg opp bratte og lange bakker, og et 720 Wh integrert batteri fra Darfon sørger for at du unngår rekkeviddeangst. Det innebygde batteriet gir omtrent 230 km rekkevidde. Sykkelen har Shimano Deore XT 1×12 gir, kraftige hydrauliske skivebremser og en RST Volant-15 dempegaffel med 80 mm vandring og mulighet for låsing fra styret. Robuste hjul med Formula-nav og 50 mm brede Maxxis Metropass dekk med punkteringsbeskyttelse. Birk E-ONE LTD kommer med lyssterke lykter fra Lezyne og Herrmans, for god synlighet i mørket og i bytrafikken.

Shimano EP8 – lettere, kraftigere og smidigere

Shimano EP8-motoren er egentlig utviklet for terrengsykling, men passer også perfekt i den urbane jungelen. EP8 er 380 gram lettere og mer kompakt enn forgjengeren, takket være det nye magnesiumskallet som huser motoren. Med 85 Nm dreiemoment er den også 21% kraftigere enn Shimano Steps e8000-motoren. Nyutviklet programmering med en helt ny og smartere Trail mode har nå større ratio på assistanse og er enda mer dynamisk enn tidligere. I praksis vil du få en kraftigere, lettere og smidigere elsykkel enn noen gang tidligere.

Testet av TEK.no

Birk E-One LTD får positiv omtale og 8 av 10 poeng i årets elsykkeltest på TEK.no. TEK trekker frem sykkelens store batteri, kraftige EP8-motor og gode girsystem, og skriver at E-One LTD er «testens milsluker med oppgraderte gir og heftig motor» Les testen på tek.no

Stort batteri, lang rekkevidde

Batteriet på 720 wattimer gir lengre rekkevidde og muligheten til mer støtte underveis. Ikke bare er batteiret større, men den nye motoren Shimano EP8 er langt mer effektiv enn forgjengeren. Dette bidrar til økt rekkevidde. Ved normal bruk på grus og asfalt kan du regne med en rekkevidde opp mot 230 km mellom hver lading. Lite strøm på mobilen? Sykkelen har en smart USB-C-port på overrøret for lading av telefoner og annet tilbehør.

Komfort

Med Birk E-ONE LTD får du en oppreist og komfortabel sittestilling. Justerbart stem gjør at du kan tilpasse styrets høyde og vinkel. Sykkelen er utstyrt med dempegaffel, gode gel-holker, et komfortabelt sete fra Selle Royal og kraftige dekk for å dempe vibrasjoner.

Komplett utstyrspakke

Birk E-ONE LTD kommer ferdig utstyrt med skjermer, bagasjebrett, støtte og lykter. Bagasjebrettet er kompatibelt med vesker, kurver og lastekasser med Racktime sitt Snapit-system eller med vanlige sidevesker. De sterke lyktene, Lezyne eBike Power E115 foran og Herrmans H-Cargo bak, er koblet rett til elsykkelens batteri og sørger for at du alltid har nok lys når du trenger det. Heldekkende aluminiumsskjermer og kjedekasse holder deg tørr og ren i vått vær.

 

Gunstig pris

Tjenesten koster 1200 kroner per måned og du kan skreddersy din bestilling i neste steg.

 

Skreddersydd til deg i tre steg

1. Send inn din interesse.

2. Vi tilbyr sykkelen i ulike størrelser og tar kontakt for å sette opp din størrelse og ønsket tilbehør.

3. Avtaler utlevering og sender betalingsinformasjon.

 

Sykkel utlevering / innlevering og service hos Oslo Bike Rental, Jernbanetorget 1, Oslo S, 0154 Oslo.

Leieavtalen og fakturering håndteres av vår partner Sirqel.

 

 

TRYKK HER FOR VÅRT BESTILLINGSSKJEMA