Blog

Firma Og Gruppearrangementer

Sykling, skattejakt og teambuilding

Sykkel som firmaarrangement

gruppearr

Benytt sykkel som et aktivt, morsomt og rimelig firmaarrangement. Kombiner sykkelturen med andre aktiviteter og få en opplevelse somdere husker lenge.

Vi har noen anbefalinger om hvordan dere kan bruke sykkel som et bærekraftig transportmiddel, en lagaktivitet, samt en måte å oppdage Oslos kjente og ukjente perler.


Utleiesykkelen

Velg den uteleiesykkelen som passer deres gruppe best. El-sykkel, bysykkel, markasykkel eller «gravelsykkel». Vi har til sammen 120
sykler til utleie. Syklene kan vi levere og hente der dere ønsker.
 


Sykkelturen

Bruk våre eminente sykkelguider til å vise dere rundt i Oslo. Til byens mest kjente attraksjoner - oppover langs Akerselva, gjennom Oslo's «ukjente jungel», ut langs «Tour de finans» til Bygdø. Eller hva med en skikkelig villmarkstur på sykkelvennlige veier i Nordmarka?
 


På en sykkeltur må vi jo ha mat

Uten mat og drikke duger helten ikke. Vi kan arrangere lunsj der dere ønsker en pause. Alternativt avslutter dere sykkelturen på en lunsj- eller middagsrestaurant. Vi henter syklene.

 

Noen veiledende dagspriser:

  • Leie av sykkel uten El drift: Nok 390
  • Leie av El-sykkel: Nok 590
  • Hovedguide pr. time: Nok 690
  • «Hjelperytter» bak Nok 450
  • Lunsj pr. person fra Nok 350
  • Hjelm og lås er inkludert
     
     

Hvert arrangement er skreddersydd og planlegges etter deres ønsker og behov.
Vi kjenner Oslo godt, har mange partnere og kan sy sammen den pakken dere
ønsker.

 

 

Klikk her for å be om et tilbud

 

 

En enkel tur kan være å sykle via Frognerparken og ut til Bygdøy. Besøke et museum og avslutte med lunsj eller middag på Lille Herbern. Sykler hentes med bil.I et større arrangement kan deltakerne deles inn i flere grupper. Leie sykler til transport. Gruppe 1 på klatring, gruppe 2 padler kajakk og gruppe 3 tar Kollensvevet. Lunsj i lavvoleir. Etter lunsj bytter vi oppgaver to ganger før vi avslutter dagen, evt. møtes til en hyggelig middag.

 


Vi drar gjerne inn i Nordmarka, på sykkel til Kikut hvor vi spiser lunsj, har foredrag med Olaf Tufte, og lagbygging med noen morsomme fellesoppgaver. Sykler tilbake.

Vi setter vår prestisje i alltid å ha nyere, topp
vedlikeholdte og rene sykler. Vi kvalitetssikrer
våre partnere og leverer ferdige opplegg som
om de er våre egne. Velkommen til oss.

 

 

Klikk her for å be om et tilbud